AnasayfaHaberler Başkan Hasan Can, Aşağı Dudullu Mahalle Muhtarlığı’nı Ziyaret Etti
Başkan Hasan Can, Aşağı Dudullu Mahalle Muhtarlığı'nı Ziyaret Etti
Başkan Hasan Can, Aşağı Dudullu Mahalle Muhtarlığı’nı Ziyaret Etti
Aşağı Dudullu Mahallesi’nde gerçekleşen Sabah Namazı Buluşmasının ardından Başkan Hasan Can, Aşağı Dudullu Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette Aşağı Dudullu Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın, tüm mahallelere olduğu gibi Aşağı Dudullu’ya da değerli hizmet ve çalışmalar yapan Başkan Hasan Can’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, diğer mahalle muhtarları ve vatandaşlar da bulundu.

Tarih : 14 Ocak 2018