AnasayfaHaberler Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye Esenkent Mahalle Teşkilatını Ziyaret Etti
Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye Esenkent Mahalle Teşkilatını Ziyaret Etti
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye Esenkent Mahalle Teşkilatını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Ümraniye Esenkent Mahalle Teşkilatı ziyaretine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Yekeler, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Sami Yazgaç ve Esenkent Mahalle Teşkilat Mensupları katıldı.

Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinin tüm Türkiye için, vatan için, millet için hayırlı olmasını temenni ederek, teşkilat mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

31 Mart seçimlerinin şimdiden tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “14 senedir görevdeyiz; hayat devam ettiği sürece hizmette devam etmek zorunda. ‘En Temiz İlçe’ unvanımızı devam ettirmek, yollarımızı tekrar tekrar yenilemek, ilçedeki tüm kurumlara görevimiz olmasa da destek olmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz”  dedi. Konuşmasına borçsuz bir şekilde yaptıkları hizmetler, ilçeye kazandırdıkları 450’yi aşkın kalıcı eser, 3 ayrı noktada hizmet veren sosyal marketler, Ümraniye Meydanı projesi, metro çalışmaları, yapımı devam eden ve Ümraniye’nin en büyük camisi olacak Ulu Camii gibi konularda bilgilendirmelerde bulunarak devam eden Başkan Hasan Can; kültür, sanat ve eğitim faaliyetleri hakkında da bilgi vererek, tüm bu hizmetlerin sevgi ile yapıldığının altını çizdi.

Tarih : 11 Ekim 2018