AnasayfaHaberler Başkan Hasan Can, Şehit Yalçın Tursun’un Babası Ömer Tursun’u Evinde Ziyaret Etti
 Başkan Hasan Can, Şehit Yalçın Tursun'un Babası Ömer Tursun'u Evinde Ziyaret Etti
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 1995’te Erzincan Kemaliye’de vatani görevi esnasında şehit düşen Er Yalçın Tursun’un Babası Ömer Tursun’u evinde ziyaret etti.

Ümraniye Belediyesi, her zaman olduğu gibi vatanı için canlarını feda etmiş şehitlerimiz ve gazilerimizin ailelerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 1995’te Erzincan Kemaliye’de vatani görevi esnasında şehit düşen Er Yalçın Tursun’un Ümraniye Namık Kemal Mahallesi’nde ikamet eden Babası Ömer Tursun’u evinde ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları Büşra Çetin ve Muharrem Balık bulundu.

Ziyarette Başkan Hasan Can, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diledi.

Tarih : 11 Ekim 2018