AnasayfaHaberler Başkan İsmet Yıldırım Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
Başkan İsmet Yıldırım Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, üç ayların sonuncusu mübarek Ramazan ayında da; Ümraniyeli komşuların evlerine misafir olup kendileriyle sohbet etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, üç ayların sonuncusu mübarek Ramazan ayında da;  Ümraniyeli komşuların evlerine misafir olup kendileriyle sohbet etti.

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de oturan aileleri hem iftar öncesi hem de iftar sonrası ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün iftar sonrasında; Şahin ve Polat ailelerine konuk olan Başkan Yıldırım, aile fertleriyle de yakından ilgilenerek sohbet etti.

Tarih : 28 Mayıs 2019